2017. augusztus 25., péntek

A lombikbébiprogram bűn!


"A Katolikus Egyház tanítása ebben a kérdésben nagyon egyértelmű. A magyar törvénykezés nem megfelelő a keresztény értékrend szerint, és kormányzati szinten történt változtatás, nagyobb összeget rendeltek a lombikprogramhoz, ezért a nemzeti ünnepen, amikor a keresztény önfeladásról szóltam, szólni kívántam arról is, hogy a keresztény értékek ezen a téren is mást diktálnak" - mondta nemrégen Veres András győri megyéspüspök.

a Katolikus Egyház egyértelműen az élet védelme mellett teszi le a voksát, ahogy azt a mai orvostudomány tartja, a fogantatás pillanatától a természetes befejeződéséig. A lombikbébiprogrammal az a probléma, hogy nem a férfi és a nő természetes kapcsolatában fogan meg az élet, ráadásul pluszmegfoganások is történnek mesterséges körülmények között. A többi embriót vagy lefagyasztják és félreteszik, vagy elpusztítják. A mesterséges megtermékenyítés nem elfogadható a Katolikus Egyház számára

Egy igazi főpásztor, aki tiszta és világosan egyértelmű beszéddel óvja a Krisztus által reá bízott híveket a lombikba bájt Sátán cselvetésétől! Köszönjük, Excellenciás Püspök Úr! Követjük a Jó Pásztort követő jó lelkipásztorokat!

Aki többet akar tudni arról, miért bűn a lombik, olvassa el EZT az ingyenes bioetikai útmutatót, pontosabban annak negyedik fejezetét. Nagyon meg fog lepődni, milyen sátáni az egész.

Egyébként pedig van egyházilag elfogadott módja a megtermékenyítés elősegítésének, erről itt lehet olvasni.

A lombikprogrammal az alábbi gondok vannak:
1. Nem a gyerekvállalásról szól, hanem óriási üzlet. 
2. A megtermékenyített 5-10-15-...petesejtből maximum 3-at ültetnek vissza, a többit megsemmisítik, vagy... 

3. Eladják (!) más pároknak, vagy... 
4. Eladják biológiai kísérletek végzése céljából. 
5. A lombikprogram ma a meddőség kezelésére szolgál, de pontosan tudjuk, ez az első lépés a genetikailag szelektált emberiség megteremtése felé vezető úton...
6. A hívő embernek bele kell gondolnia abba, ha a gyermekáldást elfogadjuk Istentől, ugyanígy az is az engedelmesség része, ha elfogadjuk, ha nem lehet gyermekünk.
7. A lombikbébi program sem rizikómentes. Akár egy petesejt beültetésekor is lehet akár négyesiker, kettő, három esetében méginkább. Ilyenkor jön a "magzatredukció", ami abortusz, tehát TÖBBSZÖRÖS MAGZATGYILKOSSÁG.


Ne maradj le cikkeinkről! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Kapcsolódó cikkek:

Akarsz-e a magyar haza reménysége lenni?
A tiszta férfiúság
Dobd ki vagy vedd el! - az élettársi viszonyról
Az együttélés hazugsága



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések