2017. január 10., kedd

Te mit tennél?


Egy házaspárról van szó, a férj asztmás, a feleség tuberkolózisban szenved, négy gyermekük van: az első vak, a második siket, a harmadik halva született, a negyedik pedig örökölte apja betegségét. Az asszony újra gyermeket vár. Tanácsolnád neki az abortuszt?
Egy ember megerőszakolt egy 13 éves kislányt, aki ettől teherbe esett. Ha te lennél az apja, akkor javasolnád neki a terhesség megszakítását?
Egy asszony gyermeket vár. Már vannak gyermekei, a férje háborúban van, és ő beteg, nem sok ideje van már hátra. Javasolnád neki a gyermek elvetetését, akit a méhében hord?
Egy 15 éves lány állapotos lesz. Nem házas, és a gyermek apja nem a megígért jegyes. Mondanád neki, hogy talán jobb lenne elvetetni a gyermeket?
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha igennel felelsz, akkor az első esetben megakadályoztad volna, hogy a világra jöjjön Ludwig van Beethoven, aki egyike a világ legnagyobb zenei tehetségeinek. 

A második esetben megakadályoztad volna Ethel Wathers születését, aki egyike a leghíresebb blues-t éneklő fekete énekeseknek. 

A harmadik esetben II. János Pál Pápát ölted volna meg. 

A negyedik esetben pedig megakadályoztad volna, hogy Jézus Krisztus a világra jöjjön.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések