2016. május 12., csütörtök

Benedek pápának mégis igaza volt


„Mutasd meg nekem, mi újat hozott Mohamed, és csak rossz és embertelen dolgokat fogsz találni, mint az a rendelkezése, hogy az általa hirdetett hitet karddal kell terjeszteni” – mondta XVI. Benedek pápa 2006-ban, amivel kiakasztotta az európai médiaközvéleményt. 

Az iszlám fanatizmus elmúlt nyolc évben való előretörését, az ISIS brutális tetteit és a világ felé intézett kihívását látva, úgy tűnik, a világ tartozik egy bocsánatkéréssel Benedek felé.

Az oldalon megjelenő hirdetésekből befolyó, - kattintások után járó  - összeget  a Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára ajánljuk fel.



5 megjegyzés:

  1. És mért is kellett nyugdíjba mennie?Holott ez nincs szokásban.Az egyházban holtig tartanak a tisztségek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert nem vállalta fel azt amit ez a jezsuita pápa. Krisztus gyilkosok kezét csókolgatni, muszlimok lábát mosni és csókolgatni.

      Törlés
  2. Ha tényleg keresztény katolikus, akkor még ÉLETÉBEN elmondja a titkot, hogy MIÉRT ÉS KIK MIATT kellett lemondania ? Neki NINCS vesztenivalója !!!

    VálaszTörlés
  3. "Ispán: ...Az egyházban holtig tartanak a tisztségek."
    Kivéve, ha az emberek nagyon szeretik a próféta lelkű szolgát, mert akkor a közegyházi vezetés távolítja el hol finomabb, hol durvább eszközökkel, akár az erőszakszervezetet is igénybevéve!

    VálaszTörlés
  4. Veszteni valója az van! Esetleg az élete!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések